Kosthold, Trening Og Random Radness

Da var jeg kommet hjem i fra morgen treningen, dusjet, spist middag og fått litt søvn. Så nå er jeg klar for boxing i kveld.. Da jeg våknet i dag morges kunne jeg så vidt gå pga. Gangsperren fra gårsdagens Thaiboxing økt! Det er ei go stund siden jeg har trent sånn som dette så det er ei go stund siden jeg har hatt slik gangsperr, men herlig var det. Elsker å kjenne at jeg har kjørt kroppen så hardt som mulig!

Men sliter en del med å holde tilbake. Pga. skulder skaden er det mye jeg ikke kan gjøre og det holder meg tilbake, mens jeg bare har lyst til å smadre løs på boxe padden, så ligger det i bakhodet at jeg må være forsiktig så ikke skulderen popper ut av ledd igjen.

Det skjedde faktisk så nylig som i uka før jul. Vi trente "Clinch" noe som er en form for "Stand-up grappling" om jeg skulle kalt det noe. (Hva clinch er skal jeg komme innpå en annen dag) Jeg "Clinchet" med en større fighter på gymmen og mista balansen i clinchen, før jeg holdt på å gå i bakken, redda jeg fallet med å ta tak i ring tauet med høyre armen (som er skadet) og booooom! Skulder ut av ledd! Jeg kunne så vidt bevege meg, hele kroppen var i smerte, men etter ca. 5 min så sklidde den bare på plass av seg selv, så jeg slapp å reise til noe sykehus igjen sånn som sist gang! 

Legen min vil ikke at jeg skal drive med boxing i det hele tatt lenger! Han vil heller ikke at jeg skal spille mer basketball.. Faktisk så mener han at nesten all fysisk aktivitet er et no-no for meg pga. skaden selv etter oprasjon. 

Kansje har han rett, men jeg er bare ung en gang, å om jeg bare skal sitte på side linja å se på noe lenger nå, og kaste bort de beste åra av livet mitt pga. en skade så hadde jeg angret resten av livet. Jeg har allerede kastet bort flere år pga. et knust hjerte og konstante skader. Men ikke mer, Vi lever bare en gang og livet er for kort til og ikke leve slik du ønsker, til og ikke følge drømmene dine. Ingenting skal stoppe meg fra å nå målene mine, og i vært fall ikke noe så idiotisk som en skade !

Men det var egentlig ikke dette jeg skulle skrive om, spora helt av og starta å tenke på andre ting haha.

Jeg fikk nemlig spørsmål om jeg kunne fortsette og legge ut mat vaner osv. på bloggen å det var egentlig det jeg skulle skrive om, i tillegg til at jeg har laget en liten highlight video av uka mi så langt, om hvordan det har vært å være tilbake i trening for fullt igjen, hva jeg har drevet med, hvordan trening jeg driver med osv osv. Kommer til og laste den opp i løpet av kvelden eller i morgen en gang ! 

Uansett, I dag starta jeg dagen med 6 brødskiver (Protein brød i fra jærbakeren) Dette tilsvarer 400 kalorier - 40g protein - 4g fett - 20g karbo

Sammen med 100g Kylling fillet - 96 kalorier - 23g protein - 0 fett - 0 karbs og en 200g søt poteter - 174 calorier - 0 proteiner - 0 fett - 40g karbo.

 

Jeg våkna skrubbsulten i dag morges og bokstaveligtalt drømte om mat, så det første jeg gjorde når jeg våkna var å trykke det i meg, så jeg glemte beklageligvis og ta bilde til bloggen! Skal ikke skje igjen haha.

Til middag så hadde jeg 112g fullkorn ris - 440 kalorier - 10 gram protein - 3g fett - 90 karbs sammen med 4 egg  - 275 kalorier - 24g protein - 19g fett - 0g karbo sammen med en spicy chillie saus. Ikke rare greiene i dag, men kroppen min takker meg nok for det, å det smaker heller ikke så værst.

Glemte faktisk nesten og ta bilde igjen. Har jeg mat foran meg har jeg problemer med å tenke på mye annet haha. Uansett, slik så det ut.

Og nå før kvelds treningen, sitter jeg bare å spiser en skål havregrøt, samme som i går, med peanøttsmør og vanilla protein pulver.

(det smaker det farlig godt, nesten som snickers!) 
Det har vært en veldig travel dag i dag, så i dag ble det bare noe lettvint, det siste jeg følte får når jeg kom hjem var å stå å lage mat.

Uansett, 100g havregryn (375 kalorier 11p/7f/66k) med 25g peanøttsmør (155 kalorier 6p/13f/8k) 1 scoop sjokolade protein pulver (100kalorier 22p/2f/1k) Tilsammen - 630 kalorier -  Så nå er det tid får trening igjen! Untill next time! :)
 

#mat #nutrtion #næring #helse #sport #mma #muaythai #thaiboxing #boxing #blogg #fighting #diett #fighter 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

michaelfighter

michaelfighter

25, Klepp

Hei! Mitt navn er Michael, 25 år å driver med Thai boxing på proff nivå, elsker sport (basketball spesielt) liker og å lese mangas å spille xbox å er i grunnen bare en laidback å chill fyr :)

Kategorier

Arkiv

hits